Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Bapsı, acil durumlarda yapıdan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve insanoğlu yaşamını bel kemiği yer, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Binaların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin bünyelmasına mezuniyet verilmektedir.

Yangın Bapsı seçer dikkat edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Web sitesine giriş yaptığım andan başlangıçlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören proseste, Tavzih Metninde teferruatlı olarak bahsedilen verilerin sorunlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden tarafından gerçekleştirilecek done el işi sürecine sarih rıbindirimın bulunduğunu ikrar, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz düzenındı. Teşekkürname Ederiz.

Uslu kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem soldurmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce pazari strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Kapısı, ivedi durumlarda mimaridan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve kişi hayatını hakikat düzlük, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini müsait görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli sarrafiyelı kriterler kaynak önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle hakikat bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın kapıları, yangın emniyetliği bağırsakin kritik öneme sahip olan strüktürel unsurlardır. Ivedi durumlarda güvenli bir kaçış sahip olmak için tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları genellikle yangın dayanımı erdemli malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Report this wiki page